Hvorfor stemme nej til en eu forfatning

babyudstyr, bæreseler, juniorsenge og meget andet til børnFor mange er EU noget positivt, noget som vil Danmark det bedste, men vi er stadig en del som bestemt ikke er enige i dette og mener at vi helt bør løsrive os fra EU og deres regler. EU har efterhånden så mange regler der udelukkende er til for at gavne firmaer og erhverv, regler som ser helt bort fra ting som miljø og sikkerhed. Det betyder at de ønsker vi her i Danmark skal have samme løse regler som f.eks. i Polen. Se bare på et af de seneste eksempler hvor de vil fjerne vores særregel om køre hvile timer hos lastbils lastbilchauffør. Dette vil betyde endnu flere udheld og tab af menneskeliv herhjemme, blot for at nogle få firmaer kan tjene det ekstra vil at sende trætte lastbilchauffør på overtid. F.eks. hvis du har en chauffør, som køre fra Kina til Danmark med babyudstyr som bæreseler, barnevogne, vikler og slynger så er det vigtigt at de har helt styr på de mange toldregler, som er imellem de forskellige lande de skal igennem, samt at alle papir er helt i orden allerede fra starten af.

Det er rigtig mange flere lignende eksempler på hvordan EU vil bestemme hvordan Danmark skal styres, regler som helt går uden om den Danske kultur og væres høje mål når det kommer til at passe på vores natur og indbyggere. Derfor bør vi alle klart stemme nej til en EU forfatning lige meget hvad.
UK er allerede ved at tage den beslutning om at forlade EU som der kan ses i følgende video, så hvorfor skulle vi ikke over i det mindste overveje det?